Koffie-/theeconcert De Lijte

Op zondag 19 mei a.s. geeft Fanfare Oerterp onder leiding van haar dirigent Koop Schokker een koffie/thee concert in De Lijte in Ureterp. Er is een zeer gevarieerd programma samengesteld, waar voor een ieder wel iets bij zit. Het is een concert, waarbij iedereen wordt uitgenodigd;  niet alleen voor de bewoners van De Lijte. Iedereen die houdt van fanfaremuziek is dus welkom.

De keuze van de muziekstukken is expres heel laagdrempelig gehouden, dit keer zonder zware concertstukken: op één prachtig muziekstuk na. Dat stuk  heet Concordia en dat gaan we uitvoeren in november van dit jaar tijdens het concours in Zutphen. Om eens te zien waar we op dit moment al staan met dit stuk gaan we het alvast een keer uitvoeren op dit concert. Dan zullen er vast wel verbeterpuntjes tevoorschijn komen, waar we de komende tijd nog hard aan moeten gaan werken.

Dit koffie/thee concert is  op zondag 19 mei en begint om 15.30 uur in De Lijte in Ureterp. Iedereen is van harte uitgenodigd bij dit gratis concert, waar het kopje koffie of thee niet zal ontbreken.

Delen maar!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter