Ontdek de Magie van Muziek

Kom langs op onze open repetities op donderdag 22 en 29 februari.

Droomde je altijd al van het bespelen van een muziekinstrument, of herleef je graag je vroegere muzikale avonturen? Wij nodigen jou uit om de betoverende wereld van muziek te ontdekken tijdens de open repetities op 22 en 29 februari in MFC De Wier, van 19:45 uur tot 21:45 uur.

Of je nu een beginner bent, een ervaren muzikant of gewoon nieuwsgierig naar fanfaremuziek, deze open repetities bieden de perfecte kans om Fanfare Oerterp en het plezier van samen muziek maken te ervaren.

Waar? MFC De Wier
Tijd? Van 19:45 uur tot 21:45 uur

Kom langs en laat je inspireren door de harmonieuze klanken van Fanfare Oerterp. Of je nu nog nooit een instrument hebt vastgehouden of vroeger hebt gespeeld, deze repetities zijn toegankelijk voor iedereen. Ervaren muzikanten van Fanfare Oerterp staan klaar om je te informeren en je te begeleiden bij het ontdekken van jouw muzikale passie.

De repetities bieden niet alleen een blik achter de schermen van Fanfare Oerterp, maar kunnen ook het begin zijn van een opwindend muzikaal avontuur voor jou. Laat je verrassen door de diversiteit van instrumenten en genres die de fanfare te bieden heeft.

Dus, noteer 22 en 29 februari in je agenda, nodig vrienden en familie uit, en laat je meeslepen in de boeiende wereld van Fanfare Oerterp. Wie weet wordt dit het startpunt van een nieuwe fase in jouw muzikale reis. Tot dan!

Wil je zelf ervaren hoe het is om een instrument te bespelen tijdens onze open repetities? Meld je dan aan, zodat we een instrument voor je kunnen klaarzetten. Neem contact op met Marjan Reidinga via 06-11018142 of stuur een e-mail naar info@fanfare-oerterp.nl. We kijken ernaar uit om samen met jou de magie van muziek te ontdekken!

Delen maar!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter